Väntelista ↓

Fyll i dina uppgifter så meddelar jag dig när kursen öppnar för bokning igen!

Väntelista:

Hitta din redigeringsstil i 5 enkla steg

– och skapa mer professionella bilder!

Hitta din redigeringstil är en onlineutbildning som hjälper dig med en av de viktigaste delarna i skapandet av ett fotografi: Redigeringen.

Vi analyserar dig, lägger din grund, adderar färg och din konstnärliga touch, samt förbereder dig för Instagram!

Utveckla ditt bildskapande och lär dig hur du får dina bilder att hänga ihop på ett harmoniskt och professionellt sätt med hjälp av Photoshop eller Lightroom (desktop).

MED MIG: Elin Kero, Fotograf & Bildbehandlare

Redigeringskursen för kreatören, influencern eller fotografen / hobbyfotografen

 

Den här kursen passar dig om du..

 

Är kreatör, influencer eller hobbyfotograf / fotograf


Vill få hjälp att hitta eller utveckla din egen redigeringsstil


Vill ha ett fint och enhetligt flöde på Instagram / din portfolio


Tycker det är svårt att redigera färger


Vill stärka ditt personliga varumärke & ge ett professionellt intryck


Vill  kunna redigera mer strategiskt och inte bara "råka redigera en fin bild"


Redigerar dina bilder i Lightroom eller Photoshop (på dator, ej appar)

Det enda som står mellan dig och det fina flödet som du strävar efter - det är kunskap.

 

KURSINNEHÅLL:

KAPITEL 1

Hitta din grundstil

Jag gillar att jobba metodiskt och steg för steg. Så i första kapitlet diskuterar vi de 4 grundstilar som är basen i alla olika redigeringsstilar. Och så analyserar vi dig - vem är du egentligen och vad är det DU gillar?

KAPITEL 2

Dina färgpreferenser

När grunden är lagd, är det dags att addera färg. Vi reder ut vilka som är dina personliga färgpreferenser och jag visar hur du redigerar. (Såklart finns ett helt avsnitt dedikerat till hur du redigerar grönska!)

KAPITEL 3

Hur ditt fotograferande påverkar

Fotografering och redigering går hand i hand, så i det här kapitlet får du lära dig hur olika fotosituationer påverkar din redigering och hur du ska tänka vid fototillfället för att främja just din personliga redigeringsstil.

KAPITEL 4

Filterkänslan

Tydligt konstnärligt filter eller mer dokumentära känsla? Här får du lära dig mina bästa verktyg för att skapa olika looks och addera något extra till din redigering.

KAPITEL 5

Ditt arbetsflöde

Du får lära dig att skapa en enhetlig redigering så att din instagramfeed och portfolio upplevs mer professionell. Och jag visar hur mitt arbetsflöde ser ut från RAW-fil till färdig bild.

"Tack så jättejättemycket för den här sommaren! Har lärt mig så sjukt mycket mer än vad jag ens kunnat ana och helt plötsligt känner jag mig inte lika lost i min redigering. Är så himla tacksam för att du är så lyhörd för alla våra förslag och gör så mycket för oss. Ska fota, redigera och testa så mycket jag bara kan nu fram tills uppföljningsliven och förhoppningsvis nästa kurs! Återigen - tacktacktack!! "

Maja Carlstedt
tidigare elev

"Jag kör kursen för fullt och är blown away... så himla pedagogiskt förklarat och det är först under din kurs som jag faktiskt insett hur mycket redigeringen gör för den färdiga bilden. Länge har jag känt att bilden måste bli nästintill perfekt under själva fototillfället, vilket oftast resulterat i missnöje och en känsla av att jag aldrig riktigt känner mig nöjd.. Men när jag nu sätter mig med gamla bilder och applicerar det du visar i kursen öppnas en helt ny värld, och många halvfärdiga bilder blir klara. Tack tack tack för det! "

Jennie Blücher
tidigare elev

Undrar du något?

Mejla mig
DM'a på Instagram
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.